MILON CIRKEL
Slank en fit in 35 minuten!

Heb je weinig tijd en ben je op zoek naar een manier om fitter of slanker te worden? Maak kennis met de Milon Cirkel!

Wat is de Milon Cirkel?

De Milon Cirkel is een afwisselend oefenprogramma op een cirkel van acht verschillende volautomatische fitnesstoestellen. In het midden van de cirkel staat een zuil met tv's die aangeeft wanneer je naar het volgende toestel moet overstappen. De toestellen passen zich automatisch aan aan jouw lengte/gewicht en weerstandsniveau via jouw persoonlijke chipcard. Per toestel worden jouw persoonlijke instellingen opgeslagen op een chipkaart.

Waarom trainen op de Milon Cirkel?

Trainen op de Milon Cirkel is goed voor gewichtsverlies en spierversteviging. Daarnaast helpt de Milon Cirkel diverse fysieke klachten (bijv: rug, nek, schouders) tegen te gaan. Met de Milon Cirkel kun je op jouw eigen tempo en niveau sporten. Je sport individueel, maar toch in een groepje: iedereen sport in het zelfde ritme op een eigen niveau, maar je start op het tijdstip dat  jou het beste uitkomt.

Resultaatgarantie!

Omdat we er zeker van zijn dat we jou de beste oplossing geven voor een fitter, gezonder en slanker leven, garanderen wij resultaat. Het enige dat wij van jou vragen is 2x per 10 dagen, 35 minuten actief trainen op de Milon Cirkel.

Probeer het zelf: Gratis Proefsessie

Dit is je kans. Meld je aan voor een gratis proefsessie en probeer de Milon Cirkel gratis en vrijblijvend uit. 

L E S T I J D E N

Fitness Nijmegen

maandag t/m vrijdag:
9:00-13:00 uur
16:30-21:30 uur

zaterdag

10:00-13:00 uur