1 WEEK
GRATIS FITNESS

MELD JE
SNEL AAN!
Lees meer

Over ons

Sportscentre Fudochi is een gezellig familie Sportcentrum dat sportactiviteiten aanbiedt voor iedereen vanaf 3 jaar tot en met … jaar. Onze visie is: iedereen voelt zich thuis bij Fudochi, en kan er sporten zonder dat er wordt gelet op leeftijd, postuur of uiterlijk.
Elke eerste les is altijd gratis!
 

Geschiedenis

Sportscentre Fudochi is ontstaan uit Jiu-Jitsuschool Fudochi.
Jiu-Jitsu is nog steeds een belangrijk onderdeel van het sportcentrum maar door een flinke uitbreiding van het aanbod is de naam gewijzigd in Sportscentre Fudochi. Groepslessen en fitness maken nu ook een belangrijk deel uit van het sportcentrum. 
 

Locatie Nijmegen

Sportscentre Fudochi is sinds 1 september 2007 gevestigd in Nijmegen Het is een gezellig familiesportcentrum waar we sportactiviteiten aanbieden vanaf de leeftijd van 3 jaar tot en met … jaar. De visie van het sportcentrum is: iedereen voelt zich er er thuis en kan er sporten zonder dat er wordt gelet op leeftijd, postuur of uiterlijk.

De gezellige en knusse ontvangstruimte geeft alle gelegenheid voor een prettig verblijf, zowel voor, tijdens als na het sporten.

We zien u graag op de Tweede Oude Heselaan 183a te Nijmegen!

Milon Cirkel
fixed-col-3-img1

Heb je weinig tijd en ben je op zoek naar een manier om fitter of slanker te worden? Maak kennis met de Milon Cirkel Bij Sportscentre Fudochi in Nijmegen!

LEES MEER
Budosporten
fixed-col-3-img1

Bij Sportscentre Fudochi uit Nijmegen kun je kiezen uit een groot aantal vechtsporten. Ga de uitdaging aan onder begeleiding van onze enthousiaste instructeurs!

LEES MEER
Groepslessen
fixed-col-3-img1

Meer weten over de groepslessen van Sportcentre Fudochi uit Nijmegen? Ga dan nu naar het overzicht en start snel je proefsessie!

LEES MEER

Jouw doelstelling

Bij Sportscentre Fudochi is er aandacht voor wat jij wil bereiken en hoe je dit wil gaan doen. Om je doelen te behalen kun je ervoor kiezen om een van de vele motiverende groepslessen te volgen, individueel te gaan sporten of een combinatie van beiden.

Doe de gratis fittest
logo-ico