1 WEEK
GRATIS FITNESS

MELD JE
SNEL AAN!
Lees meer

Women’s fit Nijmegen.

Women’s Fit is een hele leuke en afwisselende groepsles die gegeven wordt in een functionele sportzaal. Zoals de titel al aangeeft is deze les voor Women only.

sildenafil kopen zonder recept nederland

De lessen worden op een verantwoorde manier gegeven door onze instructeurs op ieders eigen niveau en mogelijkheden. Daardoor is de les geschikt en toegankelijk voor iedereen.
Er wordt een breed scala aan oefeningen gegeven waardoor elke spiergroep van het lichaam aan bod komt tijdens deze les.

Gezelligheid en sportiviteit gaan tijdens de training hand in hand.

Ons volledige lesrooster kun je hier vinden.

Milon Cirkel
fixed-col-3-img1

Heb je weinig tijd en ben je op zoek naar een manier om fitter of slanker te worden? Maak kennis met de Milon Cirkel Bij Sportscentre Fudochi in Nijmegen!

LEES MEER
Budosporten
fixed-col-3-img1

Bij Sportscentre Fudochi uit Nijmegen kun je kiezen uit een groot aantal vechtsporten. Ga de uitdaging aan onder begeleiding van onze enthousiaste instructeurs!

LEES MEER
Groepslessen
fixed-col-3-img1

Meer weten over de groepslessen van Sportcentre Fudochi uit Nijmegen? Ga dan nu naar het overzicht en start snel je proefsessie!

LEES MEER

Jouw doelstelling

Bij Sportscentre Fudochi is er aandacht voor wat jij wil bereiken en hoe je dit wil gaan doen. Om je doelen te behalen kun je ervoor kiezen om een van de vele motiverende groepslessen te volgen, individueel te gaan sporten of een combinatie van beiden.

Doe de gratis fittest
logo-ico