1 WEEK
GRATIS FITNESS

MELD JE
SNEL AAN!
Lees meer

Jiu-Jitsu Nijmegen.

Wat is Jiu-Jitsu?

Jiu-Jitsu is de moeder van vele verdedigingssporten en is gericht op het buiten gevecht stellen van de tegenstander. Bij Jiu-Jitsu leer je je effectief te verdedigen door gebruik te maken van de zwakke en kwetsbare plekken van de aanvaller. Je maakt dus gebruik van de aanvalskracht van de tegenstander. Het is een sport die door iedereen beoefend kan worden, ongeacht of je nu over veel of weinig spierkracht en lenigheid beschikt. Jiu-Jitsu geeft een brede basis voor zelfverdediging. Je leert je te verdedigen tegen verschillende aanvallen, zowel staand als op de grond, en tegen (oefen) wapens.

Jiu-Jitsu (jeugd)

Jeugd Jiu-Jitsu is voor jongens en meisjes vanaf 7 jaar, waarbij de technieken uiteraard op een verantwoorde wijze worden aangeleerd. Gevaarlijke handelingen, die wel worden aangeboden bij Jiu-Jitsu voor volwassenen, worden bij de jeugd vermeden. Het zelfvertrouwen neemt toe en het kind zal in staat zijn op de juiste manier te handelen in bedreigende situaties. De lessen worden op een pedagogische en verantwoorde manier aangeboden.

Jiu-Jitsu (volwassenen)

Natuurlijk is Jiu-Jitsu niet alleen voor de jeugd. Vanaf 18 jaar zijn er verschillende mogelijkheden om deze sport te beoefenen. Op de lesavonden zijn hiervoor diverse trainingsmogelijkheden. Er is zelfs een flexibel rooster mogelijk zodat je niet vastzit aan een bepaalde avond. Bij Sportscentre Fudochi in Nijmegen kun je je op deze manier zowel recreatief als prestatief bekwamen in het Jiu-Jitsu. Er zijn groepen voor beginners en voor gevorderden.

Ons volledige lesrooster kun je hier vinden.

PROBEER HET ZELF: GRATIS PROEFSESSIE

Dit is je kans. Meld je aan voor een gratis proefsessie en probeer het  vrijblijvend uit.

  We nemen binnen 24 uur contact met je op! Wacht niet te lang met je aanvraag.

  Milon Cirkel
  fixed-col-3-img1

  Heb je weinig tijd en ben je op zoek naar een manier om fitter of slanker te worden? Maak kennis met de Milon Cirkel Bij Sportscentre Fudochi in Nijmegen!

  LEES MEER
  Budosporten
  fixed-col-3-img1

  Bij Sportscentre Fudochi uit Nijmegen kun je kiezen uit een groot aantal vechtsporten. Ga de uitdaging aan onder begeleiding van onze enthousiaste instructeurs!

  LEES MEER
  Groepslessen
  fixed-col-3-img1

  Meer weten over de groepslessen van Sportcentre Fudochi uit Nijmegen? Ga dan nu naar het overzicht en start snel je proefsessie!

  LEES MEER

  Jouw doelstelling

  Bij Sportscentre Fudochi is er aandacht voor wat jij wil bereiken en hoe je dit wil gaan doen. Om je doelen te behalen kun je ervoor kiezen om een van de vele motiverende groepslessen te volgen, individueel te gaan sporten of een combinatie van beiden.

  Doe de gratis fittest
  logo-ico