1 WEEK
GRATIS FITNESS

MELD JE
SNEL AAN!
Lees meer

Kickboksen Nijmegen.

Wat is Kickboksen?

Kickboksen is een vechtsport waarbij je zowel de handen als de benen mag gebruiken. De sport kent zijn oorsprong in Japan en de Verenigde Staten, waar het begin jaren zeventig populair werd. Het kickboksen in de VS is ontstaan als systeem zodat verschillende stijlen vechtsporters zich met elkaar konden meten.

sildenafil 100mg online bestellen

Bij kickboksen worden de stoten van het boksen gecombineerd met de trappen uit sporten zoals karate en taekwondo. Elleboogstoten zijn in deze sport niet toegestaan.

Er wordt getraind met bescherming zoals handschoenen, scheenbeschermers en een bitje.

viagra en ligne pharmacie

Kickboksen is een uitstekende workout waardoor je conditie echt verbetert en je op een goede manier je energie kwijt kunt raken. Er wordt met respect en discipline met elkaar omgegaan waardoor kickboksen bij Sportscentre Fudochi uit Nijmegen voor jou de beste  manier is!

Ons volledige lesrooster kun je hier vinden.
PROBEER HET ZELF: GRATIS PROEFSESSIE

Dit is je kans. Meld je aan voor een gratis proefsessie en probeer het  vrijblijvend uit.

  We nemen binnen 24 uur contact met je op! Wacht niet te lang met je aanvraag.

  Milon Cirkel
  fixed-col-3-img1

  Heb je weinig tijd en ben je op zoek naar een manier om fitter of slanker te worden? Maak kennis met de Milon Cirkel Bij Sportscentre Fudochi in Nijmegen!

  LEES MEER
  Budosporten
  fixed-col-3-img1

  Bij Sportscentre Fudochi uit Nijmegen kun je kiezen uit een groot aantal vechtsporten. Ga de uitdaging aan onder begeleiding van onze enthousiaste instructeurs!

  LEES MEER
  Groepslessen
  fixed-col-3-img1

  Meer weten over de groepslessen van Sportcentre Fudochi uit Nijmegen? Ga dan nu naar het overzicht en start snel je proefsessie!

  LEES MEER

  Jouw doelstelling

  Bij Sportscentre Fudochi is er aandacht voor wat jij wil bereiken en hoe je dit wil gaan doen. Om je doelen te behalen kun je ervoor kiezen om een van de vele motiverende groepslessen te volgen, individueel te gaan sporten of een combinatie van beiden.

  Doe de gratis fittest
  logo-ico