1 WEEK
GRATIS FITNESS

MELD JE
SNEL AAN!
Lees meer

Kids fit Nijmegen.

Kidsfit is een leuke afwisselende les waarbij er allerlei oefeningen worden gedaan. Er zal op een verantwoorde manier aandacht worden bested aan het versterken van de kracht en fitheid rekening houdend met de leeftijd en lichamelijke mogelijkheden van het kind.

Gebruik makend van verschillende trainingsmaterialen zal er voldoende uitdaging zijn. Elke periode zal er weer nieuwe oefenstof worden aangeboden om de les leuk en interessant te houden.

Ons volledige lesrooster kun je hier vinden.

Milon Cirkel
fixed-col-3-img1

Heb je weinig tijd en ben je op zoek naar een manier om fitter of slanker te worden? Maak kennis met de Milon Cirkel Bij Sportscentre Fudochi in Nijmegen!

LEES MEER
Budosporten
fixed-col-3-img1

Bij Sportscentre Fudochi uit Nijmegen kun je kiezen uit een groot aantal vechtsporten. Ga de uitdaging aan onder begeleiding van onze enthousiaste instructeurs!

LEES MEER
Groepslessen
fixed-col-3-img1

Meer weten over de groepslessen van Sportcentre Fudochi uit Nijmegen? Ga dan nu naar het overzicht en start snel je proefsessie!

LEES MEER

Jouw doelstelling

Bij Sportscentre Fudochi is er aandacht voor wat jij wil bereiken en hoe je dit wil gaan doen. Om je doelen te behalen kun je ervoor kiezen om een van de vele motiverende groepslessen te volgen, individueel te gaan sporten of een combinatie van beiden.

Doe de gratis fittest
logo-ico