1 WEEK
GRATIS FITNESS

MELD JE
SNEL AAN!
Lees meer

Milon Cirkel Nijmegen.

Heb je weinig tijd en ben je op zoek naar een manier om fitter of slanker te worden? Maak kennis met de Milon Cirkel Bij Sportscentre Fudochi in Nijmegen!

Wat is de Milon Cirkel?

De Milon Cirkel is een afwisselend oefenprogramma op een cirkel van 12 verschillende volautomatische fitnesstoestellen.  De toestellen passen zich automatisch aan jouw lengte/gewicht en weerstandsniveau aan via jouw persoonlijke chipcard. Per toestel worden jouw persoonlijke instellingen opgeslagen op een chipkaart.

Waarom trainen op de Milon Cirkel?

Trainen op de Milon Cirkel is goed voor gewichtsverlies en spierversteviging. Daarnaast helpt de het diverse fysieke klachten (bijv: rug, nek, schouders) tegen te gaan. Met de Milon Cirkel kun je op jouw eigen tempo en niveau sporten. Je sport individueel, maar toch in een groepje: iedereen sport in het zelfde ritme op een eigen niveau, maar je start op het tijdstip dat  jou het beste uitkomt!

Resultaatgarantie!

Omdat we er zeker van zijn dat Sportscentre Fudochi Nijmegen jou de beste oplossing kan geven voor een fitter, gezonder en slanker leven, garanderen wij resultaat. Het enige wat wij van jou vragen is 2x per week, 35 minuten actief trainen op de Milon Cirkel.

Probeer het zelf: Gratis Proefweek

Dit is je kans. Meld je aan voor een gratis proefweek en probeer de MILON cirkel vrijblijvend uit.

  We nemen binnen 24 uur contact met je op! Wacht niet te lang met je aanvraag.

  Milon Cirkel
  fixed-col-3-img1

  Heb je weinig tijd en ben je op zoek naar een manier om fitter of slanker te worden? Maak kennis met de Milon Cirkel Bij Sportscentre Fudochi in Nijmegen!

  LEES MEER
  Budosporten
  fixed-col-3-img1

  Bij Sportscentre Fudochi uit Nijmegen kun je kiezen uit een groot aantal vechtsporten. Ga de uitdaging aan onder begeleiding van onze enthousiaste instructeurs!

  LEES MEER
  Groepslessen
  fixed-col-3-img1

  Meer weten over de groepslessen van Sportcentre Fudochi uit Nijmegen? Ga dan nu naar het overzicht en start snel je proefsessie!

  LEES MEER

  Jouw doelstelling

  Bij Sportscentre Fudochi is er aandacht voor wat jij wil bereiken en hoe je dit wil gaan doen. Om je doelen te behalen kun je ervoor kiezen om een van de vele motiverende groepslessen te volgen, individueel te gaan sporten of een combinatie van beiden.

  Doe de gratis fittest
  logo-ico