1 WEEK
GRATIS FITNESS

MELD JE
SNEL AAN!
Lees meer

COMBAT SAMBO.

Sambo is een acroniem van Russische woorden. Vertaald naar het Nederlands betekent het: “Zelfverdediging zonder wapens”.

Combat Sambo vertegenwoordigt alle aspecten van strijdlustige situaties: vastpakken, slaan, werpen, verschillende grepen, trappen en grondvechten. Combat Sambo is een samengestelde stijl van vechten en is constant groeiende en in ontwikkeling.

Bijna elke vorm van vechttechnieken van elke hedendaagse Martial Art is opgenomen in Combat Sambo. Het is een van de meest complete zelfverdedigingsvormen in de wereld.

Vechters die naam hebben gemaakt in het Combat Sambo en Mixed Martial Arts zijn bijvoorbeeld: Khabib Nurmagomedov en Islam Makhachev.

Combat Sambo als Martial Art is ontstaan in de jaren 30 en het toenmalige Sowjet-Unie en was alleen toegankelijk voor Special Forces (Spetsnaz, Secret Police, KGB en Crowd Control Units.

Vandaag de dag worden er wereldwijd wedstrijden georganiseerd en is de sport toegankelijk voor iedereen. Combat Sambo mag in wedstrijdverband pas uigevoerd worden vanaf de leeftijd van 18 jaar.

Lestijden:

  • Dinsdagavond van 20.00 – 21.30 uur.

Milon Cirkel
fixed-col-3-img1

Heb je weinig tijd en ben je op zoek naar een manier om fitter of slanker te worden? Maak kennis met de Milon Cirkel Bij Sportscentre Fudochi in Nijmegen!

LEES MEER
Budosporten
fixed-col-3-img1

Bij Sportscentre Fudochi uit Nijmegen kun je kiezen uit een groot aantal vechtsporten. Ga de uitdaging aan onder begeleiding van onze enthousiaste instructeurs!

LEES MEER
Groepslessen
fixed-col-3-img1

Meer weten over de groepslessen van Sportcentre Fudochi uit Nijmegen? Ga dan nu naar het overzicht en start snel je proefsessie!

LEES MEER

Jouw doelstelling

Bij Sportscentre Fudochi is er aandacht voor wat jij wil bereiken en hoe je dit wil gaan doen. Om je doelen te behalen kun je ervoor kiezen om een van de vele motiverende groepslessen te volgen, individueel te gaan sporten of een combinatie van beiden.

Doe de gratis fittest
logo-ico