1 WEEK
GRATIS FITNESS

MELD JE
SNEL AAN!
Lees meer

Bokszaktraining Nijmegen.

Wat is Bokszaktraining?

Bokszak training is plezier, samenwerken, lachen en uit je dak gaan! Je kunt al je energie en stress lekker botvieren op een bokszak.
De lessen hebben een hoog verslavingsgevaar! Je maakt boks- en traptechnieken op een bokszak. Je werkt veel samen en motiveert elkaar, er wordt echter op geen enkel moment met een sparringpartner gewerkt.

Je wordt gemotiveerd door de lekkere muziek, maar je hoeft niet op het ritme van de muziek te werken als je dat niet wilt. Een van de redenen dat er ook veel heren aan meedoen. Iedereen kan meedoen op zijn of haar eigen niveau en op z’n eigen tempo werken.

Begeleiding

Daarnaast leer je ook echt iets, de speciaal opgeleide instructeurs corrigeren je persoonlijk op techniek en veiligheid. Je verliest vet, je verstevigt je spieren en je conditie gaat met sprongen vooruit zonder dat je doorhebt dat je hard bezig bent, want je gaat helemaal uit je dak en het uur vliegt voorbij!

Bokszak training is een stoere en leuke workout die iedereen op zijn of haar niveau kan doen. Werk lekker op je eigen niveau en tempo en heb plezier!

Ons volledige lesrooster kun je hier vinden.

PROBEER HET ZELF: GRATIS PROEFSESSIE

Dit is je kans. Meld je aan voor een gratis proefsessie en probeer het  vrijblijvend uit.

  We nemen binnen 24 uur contact met je op! Wacht niet te lang met je aanvraag.

  Milon Cirkel
  fixed-col-3-img1

  Heb je weinig tijd en ben je op zoek naar een manier om fitter of slanker te worden? Maak kennis met de Milon Cirkel Bij Sportscentre Fudochi in Nijmegen!

  LEES MEER
  Budosporten
  fixed-col-3-img1

  Bij Sportscentre Fudochi uit Nijmegen kun je kiezen uit een groot aantal vechtsporten. Ga de uitdaging aan onder begeleiding van onze enthousiaste instructeurs!

  LEES MEER
  Groepslessen
  fixed-col-3-img1

  Meer weten over de groepslessen van Sportcentre Fudochi uit Nijmegen? Ga dan nu naar het overzicht en start snel je proefsessie!

  LEES MEER

  Jouw doelstelling

  Bij Sportscentre Fudochi is er aandacht voor wat jij wil bereiken en hoe je dit wil gaan doen. Om je doelen te behalen kun je ervoor kiezen om een van de vele motiverende groepslessen te volgen, individueel te gaan sporten of een combinatie van beiden.

  Doe de gratis fittest
  logo-ico