1 WEEK
GRATIS FITNESS

MELD JE
SNEL AAN!
Lees meer

Closed Defense Circle Nijmegen.

Wat is Closed Defense Circle?

Closed Defense Circle ( CDC) is een combinatie van Kungfu, Karate en Krav Maga. Technieken uit deze budosporten worden gecombineerd en toegepast.
Het samenbrengen van deze technieken is heel doeltreffend en is hierdoor erg geschikt voor praktijkgerichte situaties. In de trainingen worden deze praktijksituaties nagebootst en worden technieken eraan gekoppeld.

Zo leert u effectief en met zekerheid om te gaan met bedreigende omstandigheden.
CDC is een permanente weerbaarheidstraining, die zeer geschikt is voor iedereen van 14 jaar en ouder, ongeacht of je lenig bent of niet en of je nu beschikt over een goede of matige conditie.

Ons volledige lesrooster kun je hier vinden.

PROBEER HET ZELF: GRATIS PROEFSESSIE

Dit is je kans. Meld je aan voor een gratis proefsessie en probeer het  vrijblijvend uit.

  We nemen binnen 24 uur contact met je op! Wacht niet te lang met je aanvraag.

  Milon Cirkel
  fixed-col-3-img1

  Heb je weinig tijd en ben je op zoek naar een manier om fitter of slanker te worden? Maak kennis met de Milon Cirkel Bij Sportscentre Fudochi in Nijmegen!

  LEES MEER
  Budosporten
  fixed-col-3-img1

  Bij Sportscentre Fudochi uit Nijmegen kun je kiezen uit een groot aantal vechtsporten. Ga de uitdaging aan onder begeleiding van onze enthousiaste instructeurs!

  LEES MEER
  Groepslessen
  fixed-col-3-img1

  Meer weten over de groepslessen van Sportcentre Fudochi uit Nijmegen? Ga dan nu naar het overzicht en start snel je proefsessie!

  LEES MEER

  Jouw doelstelling

  Bij Sportscentre Fudochi is er aandacht voor wat jij wil bereiken en hoe je dit wil gaan doen. Om je doelen te behalen kun je ervoor kiezen om een van de vele motiverende groepslessen te volgen, individueel te gaan sporten of een combinatie van beiden.

  Doe de gratis fittest
  logo-ico