1 WEEK
GRATIS FITNESS

MELD JE
SNEL AAN!
Lees meer

Brazilian Jiu-Jitsu Nijmegen.

Brazilian Jiu-Jitsu (BJJ)

cialis rezeptfrei kaufen

Brazilian Jiu-Jitsu is een vechtsport die zich richt op grappling met de nadruk op grondgevechten. Het doel is een dominante positie te krijgen en ervoor te zorgen dat een aanvaller zo snel mogelijk afklopt. Het is gebaseerd op een aangepaste variant van het traditionele Japanse Jiu-Jitsu. Het idee is dat zacht wint van hard. Met BJJ kan een klein zogenaamd zwakker persoon met de juiste technieken een sterkere tegenstander overwinnen. Bjj is geschikt voor iedereen.

Rooster voor BJJ:

Ons volledige lesrooster kun je hier vinden.

PROBEER HET ZELF: GRATIS PROEFSESSIE

Dit is je kans. Meld je aan voor een gratis proefsessie en probeer het  vrijblijvend uit.

  We nemen binnen 24 uur contact met je op! Wacht niet te lang met je aanvraag.

  Milon Cirkel
  fixed-col-3-img1

  Heb je weinig tijd en ben je op zoek naar een manier om fitter of slanker te worden? Maak kennis met de Milon Cirkel Bij Sportscentre Fudochi in Nijmegen!

  LEES MEER
  Budosporten
  fixed-col-3-img1

  Bij Sportscentre Fudochi uit Nijmegen kun je kiezen uit een groot aantal vechtsporten. Ga de uitdaging aan onder begeleiding van onze enthousiaste instructeurs!

  LEES MEER
  Groepslessen
  fixed-col-3-img1

  Meer weten over de groepslessen van Sportcentre Fudochi uit Nijmegen? Ga dan nu naar het overzicht en start snel je proefsessie!

  LEES MEER

  Jouw doelstelling

  Bij Sportscentre Fudochi is er aandacht voor wat jij wil bereiken en hoe je dit wil gaan doen. Om je doelen te behalen kun je ervoor kiezen om een van de vele motiverende groepslessen te volgen, individueel te gaan sporten of een combinatie van beiden.

  Doe de gratis fittest
  logo-ico