1 WEEK
GRATIS FITNESS

MELD JE
SNEL AAN!
Lees meer

Total Workout Nijmegen.

Wat houdt Total Workout in?

Total workout is een zeer effectieve groepsles waarbij alle spiergroepen aan bod komen. Voor iedere spiergroep hebben we een andere oefening op andere muziek, waardoor er een uitgebalanceerde training ontstaat.

De les is verdeeld in 2 maal een half uur. Het eerste half uur gaan we hartslagverhogend aan de slag. We nemen dan alle spiergroepen onder handen. Hierbij maken we gebruik van allerlei materialen.

Power Abs

Het tweede half uur gaan we nog een stap verder. We gaan dan nog efficiënter aan de slag (Power Abs) waar voornamelijk de buik-, bil- en rugspieren aan bod komen. De oefeningen zijn zodanig samengesteld dat je op een snelle en verantwoorde manier een geweldig resultaat behaald!

Voor wie is Total Workout?

Total workout is geschikt voor iedereen: voor jong tot oud, man en vrouw, beginners en gevorderden.

Het resultaat?

Een snelle verbetering van je lichamelijke conditie. Je versterkt je rug-, buik- en bilspieren. Het geeft je een algeheel fitter gevoel.

Ons volledige lesrooster kun je hier vinden.

PROBEER HET ZELF: GRATIS PROEFSESSIE

Dit is je kans. Meld je aan voor een gratis proefsessie en probeer het  vrijblijvend uit.

  We nemen binnen 24 uur contact met je op! Wacht niet te lang met je aanvraag.

  Milon Cirkel
  fixed-col-3-img1

  Heb je weinig tijd en ben je op zoek naar een manier om fitter of slanker te worden? Maak kennis met de Milon Cirkel Bij Sportscentre Fudochi in Nijmegen!

  LEES MEER
  Budosporten
  fixed-col-3-img1

  Bij Sportscentre Fudochi uit Nijmegen kun je kiezen uit een groot aantal vechtsporten. Ga de uitdaging aan onder begeleiding van onze enthousiaste instructeurs!

  LEES MEER
  Groepslessen
  fixed-col-3-img1

  Meer weten over de groepslessen van Sportcentre Fudochi uit Nijmegen? Ga dan nu naar het overzicht en start snel je proefsessie!

  LEES MEER

  Jouw doelstelling

  Bij Sportscentre Fudochi is er aandacht voor wat jij wil bereiken en hoe je dit wil gaan doen. Om je doelen te behalen kun je ervoor kiezen om een van de vele motiverende groepslessen te volgen, individueel te gaan sporten of een combinatie van beiden.

  Doe de gratis fittest
  logo-ico