1 WEEK
GRATIS FITNESS

MELD JE
SNEL AAN!
Lees meer

Nijmeegse Afvalrace.

De Nijmeegse Afvalrace start 28 oktober!

8-10kg afvallen in 12 weken? Dat kan! Vanaf nu kun je je aanmelden voor de Nijmeegse Afvalrace. Door optimale coaching door de diëtiste van Physique boek je gegarandeerd resultaat en je maakt ook nog kans op 3 extra maanden voedings- en leefstijlcoaching.

Je krijgt:

 • Je krijgt de handige Vytal app waarin je precies kunt zien wat je moet eten om jouw doelstelling te bereiken. Daarbij wordt volledig rekening gehouden met jouw voorkeuren!
 • Elke vier weken heb je een individueel coachmoment waarin je jouw voortgang bespreekt met onze diëtiste. Ook wordt je gewogen en gemeten.
 • Online coaching – We kunnen o.a. jouw voortgang zien, zien wat je gegeten hebt en kunnen je daarop direct via de chatfunctie in de app bijsturen. Ook kun je andersom altijd direct vragen stellen.
 • Abonnement inclusief 12 weken onbeperkt sporten voor nieuwe leden.
 • Gratis gebruik van de Miloncirkel.
 • Wekelijks weegmoment
 • 2 groepsworkshops
 • Werkboek
 • Gezond en blijvend afvallen
 • Bakken met energie
 • En maak kans op extra 3 maanden voedings- en leefstijlbegeleiding!

Prijs te winnen

Wordt jij de winnaar dan win je een vervolgtraject van 3 maanden voedings- en leefstijlcoaching.

Ervaar de Vytal app – de meest complete voedingsapp ooit

Bij het 12 weekse afvaltraject richten we voor jou een individueel account in voor de Vytal app.

 • De app houdt rekening met jouw doelstelling en voorkeuren zoals allergieën en max. bereidingstijd.
 • Keuze uit 1200+ recepten of stel je eigen recepten samen.
 • Gebruik het boodschappenlijstje of laat direct thuisbezorgen met bijvoorbeeld ah.nl.
 • Jouw coach / diëtiste begeleidt je via de coachomgeving!

Succesverhaal winnares eerdere Afvalrace

5 jaar geleden ben ik gestopt met roken. Ik was enorm blij dat ik na 23 jaar stevig doorroken verlost was van deze nare gewoonte. Hoewel ik altijd heb gesport, kwamen er toch ongemerkt elk jaar wat kilo’s bij. Deze kreeg ik er niet meer af, wat ik ook deed. Toen ik bij Physique las over de Afvalrace heb ik daar aan meegedaan. Ik kreeg daar gezonde recepten, tips en ik ging elke week op de weegschaal, dit werkte voor mij. Ik was na drie maanden op mijn streefgewicht. Ik ben nog steeds onder begeleiding van leefstijlcoach Yvonne. Zij motiveert mij en geeft goede adviezen. Physique bedankt voor de begeleiding. Ook wil ik jullie een compliment geven; de fijne sfeer en professionele begeleiding, zorgen ervoor dat ik met veel plezier naar jullie toe ga.
Tasja Bongers

Meld je nu aan en bemachtig een plek!

Aanmelden voor de Afvalrace kan bij de balie of via onderstaand aanmeldformulier t/m 20 oktober, maar VOL = VOL!
Let op: Maximaal 30 deelnemers. De kosten voor leden van Fudochi bedragen eenmalig €25* en voor niet leden €99,-* (incl. onbeperkt sportabonnement 12 weken).

*Let op: de gesprekken met de diëtist en workshops (totaal 3 uur diëtiek) worden vergoed vanuit jouw basisverzekering. Hou hierbij echter rekening met jouw eigen risico.

Aanmelden vrijblijvende informatieavond

Meld je hieronder aan voor de gratis en geheel vrijblijvende informatieavond op woensdag 21 oktober om 19:00 uur bij Fudochi!

Aanmelden Nijmeegse Afvalrace

Milon Cirkel
fixed-col-3-img1

Heb je weinig tijd en ben je op zoek naar een manier om fitter of slanker te worden? Maak kennis met de Milon Cirkel Bij Sportscentre Fudochi in Nijmegen!

LEES MEER
Budosporten
fixed-col-3-img1

Bij Sportscentre Fudochi uit Nijmegen kun je kiezen uit een groot aantal vechtsporten. Ga de uitdaging aan onder begeleiding van onze enthousiaste instructeurs!

LEES MEER
Groepslessen
fixed-col-3-img1

Meer weten over de groepslessen van Sportcentre Fudochi uit Nijmegen? Ga dan nu naar het overzicht en start snel je proefsessie!

LEES MEER

Jouw doelstelling

Bij Sportscentre Fudochi is er aandacht voor wat jij wil bereiken en hoe je dit wil gaan doen. Om je doelen te behalen kun je ervoor kiezen om een van de vele motiverende groepslessen te volgen, individueel te gaan sporten of een combinatie van beiden.

Doe de gratis fittest
logo-ico