Sportscentre Fudochi is een gezellig familie Sportcentrum dat sportactiviteiten aanbiedt voor iedereen vanaf 3 jaar tot en met ... jaar. Onze visie is: iedereen voelt zich thuis bij Fudochi, en kan er sporten zonder dat er wordt gelet op leeftijd, postuur of uiterlijk.
Elke eerste les is altijd gratis!
 

Geschiedenis

Sportscentre Fudochi is ontstaan uit Jiu-Jitsuschool Fudochi.
Jiu-Jitsu is nog steeds een belangrijk onderdeel van het sportcentrum maar door een flinke uitbreiding van het aanbod is de naam gewijzigd in Sportscentre Fudochi. Groepslessen en fitness (op locaties in Lent) maken nu ook een belangrijk deel uit van het sportcentrum. 
 

Locatie Nijmegen

Sportscentre Fudochi is sinds 1 september 2007 gevestigd in Nijmegen Het is een gezellig familiesportcentrum waar we sportactiviteiten aanbieden vanaf de leeftijd van 3 jaar tot en met ... jaar. De visie van het sportcentrum is: iedereen voelt zich er er thuis en kan er sporten zonder dat er wordt gelet op leeftijd, postuur of uiterlijk.

De gezellige en knusse ontvangstruimte geeft alle gelegenheid voor een prettig verblijf, zowel voor, tijdens als na het sporten.

We zien u graag op de Tweede Oude Heselaan 183a te Nijmegen!

Locatie Lent

Sportscentre Fudochi geeft mensen ook de gelegenheid om te sporten in Nijmegen-Lent. In de sportzalen van de prachtige accommodatie van Voorzieningenhart De Ster zijn de faciliteiten dusdanig dat er ook hier op een prettige en ontspannen wijze kan worden gewerkt aan het lichamelijke welzijn. 

We zien u graag in Voorzieningenhart de Ster (woonwijk Visveld) Queenstraat 37b voor de groepslessen of in het Thermion (ingang Noordzijde) Maurice Chevalierstraat 41 voor fitness te Lent!
 


 

Teambuilding op maat

 

De specialist voor alles op het gebied van vechtsportartikelen voor Nijmegen eo.