1 WEEK
GRATIS FITNESS

MELD JE
SNEL AAN!
Lees meer

Fysiotherapie Nijmegen bij Fudochi.

Physique fysiotherapie Nijmegen biedt op locatie bij sportcentrum Fudochi fysiotherapie in Nijmegen aan. Onze fysiotherapeuten Timo en Maykel en fysio-en manueeltherapeut Manouk kunnen je helpen met jouw klachten. Onze vaste fysiotherapeuten zijn aanwezig op de volgende tijden:

  • Maandag 09:00-13:30
  • Dinsdag 09:00-13:30
  • Donderdag 17:00-21:30
  • Vrijdag 13:30-18:00

Fysiotherapie specialisaties bij Fysio Physique Nijmegen (locatie Fudochi)

Verder bieden we op locatie bij Fudochi beweegprogramma’s waaronder programma’s voor de rug en artrose. Wij bieden tevens mogelijkheden voor behandeling aan huis.

Gratis inloopspreekuur Fysiotherapie Nijmegen

Heb je een blessure en twijfel je of je fysiotherapie nodig hebt? Kom dan binnenlopen bij ons inloopspreekuur op dinsdag 11:00-11:30 en donderdag 20:00-20:30. Wil je gebruik maken van dit spreekuur? Meld je dan aan via receptie@physique.nl of bel naar 026-3700243 en vermeld je naam, telefoonnummer, e-mail en BSN-nummer.
We laten je dan weten hoe laat je terecht kunt. We hebben 3 plekken per inloopspreekuur beschikbaar.

Tarieven en vergoedingen Fysiotherapie Nijmegen

Fysiotherapie kan worden vergoed vanuit de basisverzekering of de aanvullende verzekering bij jouw zorgverzekeraar. Afhankelijk van jouw klacht kijkt de fysiotherapeut in Nijmegen met jou of er sprake is van vergoeding vanuit de basisverzekering. Als dit niet kan wordt jouw aanvullende pakket aangesproken. Ben je niet verzekerd voor fysiotherapie dan betaal je de behandeling zelf.

Op fysiovergoedingen.nl kun je de volgende aanvullende info vinden:

  • Algemene regels over de vergoeding van fysiotherapie
  • Verschillen tussen de basis- en aanvullende verzekering
  • Eigen risico bij fysiotherapie
  • De lijst chronische aandoeningen

Meer info op www.fysiovergoedingen.nl >>>

Locaties fysiotherapie Nijmegen, Elst en Arnhem

Fysio Physique heeft naast de locatie in Nijmegen ook een hoofdlocatie op de Beukenlaan 19 te Arnhem (Sportpark Valkenhuizen), in Elst bij sportcentrum ‘De Studio’ op de Hoenderik 7 en in Arnhem-Zuid bij SHK op de Wassenaarweg 7. Op deze locaties bieden wij nog meer specialisaties aan waaronder spier-pees specialisatie door de inzet van shockwave therapie, echografie, epte en vliegwieltraining. Meer informatie over fysiotherapie bij Physique en onze spier-pees specialisatie >>>.

Afspraak maken Fysiotherapie Nijmegen

Wij zijn voor de fysiotherapie locaties Nijmegen, Arnhem en Elst telefonisch bereikbaar via: 026 – 3700243. Ook kun je online een afspraak inplannen

Milon Cirkel
fixed-col-3-img1

Heb je weinig tijd en ben je op zoek naar een manier om fitter of slanker te worden? Maak kennis met de Milon Cirkel Bij Sportscentre Fudochi in Nijmegen!

LEES MEER
Budosporten
fixed-col-3-img1

Bij Sportscentre Fudochi uit Nijmegen kun je kiezen uit een groot aantal vechtsporten. Ga de uitdaging aan onder begeleiding van onze enthousiaste instructeurs!

LEES MEER
Groepslessen
fixed-col-3-img1

Meer weten over de groepslessen van Sportcentre Fudochi uit Nijmegen? Ga dan nu naar het overzicht en start snel je proefsessie!

LEES MEER

Jouw doelstelling

Bij Sportscentre Fudochi is er aandacht voor wat jij wil bereiken en hoe je dit wil gaan doen. Om je doelen te behalen kun je ervoor kiezen om een van de vele motiverende groepslessen te volgen, individueel te gaan sporten of een combinatie van beiden.

Doe de gratis fittest
logo-ico