Wat is KickFit?

Kickfit is plezier, samenwerken, lachen en uit je dak gaan! Je kunt al je energie en stress lekker botvieren op een Kickbag.
De lessen hebben een hoog verslavingsgevaar! Je maakt boks- en traptechnieken op een Kickbag (een soort verplaatsbare bokszak). Je werkt veel samen en motiveert elkaar, er wordt echter op geen enkel moment met een sparringpartner gewerkt.

Je wordt gemotiveerd door de lekkere muziek, maar je hoeft niet op het ritme van de muziek te werken als je dat niet wilt. Een van de redenen dat er ook veel heren aan meedoen. Iedereen kan meedoen op zijn of haar eigen niveau en op z'n eigen tempo werken.

Begeleiding

Daarnaast leer je ook echt iets, de speciaal opgeleide instructeurs corrigeren je persoonlijk op techniek en veiligheid. Je verliest vet, je verstevigt je spieren en je conditie gaat met sprongen vooruit zonder dat je doorhebt dat je hard bezig bent, want je gaat helemaal uit je dak en het uur vliegt voorbij!

Kickfit is een stoere en leuke workout die iedereen op zijn of haar niveau kan doen. Werk lekker op je eigen niveau en tempo en heb plezier!

 

L E S T I J D E N

Lestijden Nijmegen

Woensdag
19:30-20:30 uur: Volwassenen